Contact:

Kaneo.nl
Adres: Banmolen 16
6049 GJ Herten
Nederland
Mobile: +31(0)6 122 123 84
Website: kaneo.nl
Email: info@kaneo.nl
Contactpersoon: Konstantin Petkovski
Inschrijfnummer: Kamer van Koophandel: 50436538

Testimonials

UrbanPanda

In 2016 heb ik kennis gemaakt met Konstantin. Hij was duidelijk in het 'hoe en wat' erbij komt kijken bij het opstarten van een bedrijf in Macedonië. Wij hebben om deze redenen voor Kaneo gekozen. Mede omdat Konstantin goed naar je luistert en de juiste vragen stelt. Daarmee is de bedrijfsoprichting, na een goede voorbereiding, onlangs een feit geworden! Konstantin bedankt!

Andre Hoving, CEO
September, 2017
Goedkoopverwarmen.Nu/PST Europe BV

Bij de import van pelletkachels heeft Konstantin Petovski van het bureau Kaneo.nl ons op een uitstekende wijze terzijde gestaan. Hij is accuraat en meedenkend. Als kenner van kwaliteitszorgprocessen is hij een belangrijke schakel geweest in het proces rond de import van deze producten uit Macedonie.

Team Goedkoopverwarmen.Nu/ PST Europe bv
April, 2014
Wijnkoperij de Hermitage

Testimonial van Sander Salburg, Register Vinoloog wijnhandelaar/inkoper van Wijnkoperij de Hermitage en Wines Unlimited Wine Events.

Wijnkoperij de Hermitage is voortgekomen uit de samenvoeging van Salburg Wines Unlimited (1998) en Tastevin Dehue Wijnkoperij (1994) op 1 juli 2010.

Wijnkoperij de Hermitage omdat het bedrijf naast het museum Hermitage Amsterdam is gevestigd, en omdat het een mooie wijn is uit de noordelijke Rhone.

Wijnkoperij de Hermitage gevestigd in het monumentale Corvershof anno 1723 in het centrum van Amsterdam. Wij zijn een wijnimporteur die de horeca in de regio Groot Amsterdam van wijn voorziet. Daarnaast verkopen wij wijn aan particulieren en tal van andere bedrijven. Wij verzorgen wijnproeverijen en wijncursussen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Een voorbeeld hiervan is het Pinkster Wijn Festival de Hermitage.

Sinds 1 juli 2010 verzorgen wij ook aanbiedingen voor de Vrienden van het museum Hermitage Amsterdam. De eerste vriendenactie betrof een wijnactie tijdens de tentoonstelling van Alexander de Grote. Zo kwam ik in aanraking met Kaneo. The business link between Holland and Macedonia… want tenslotte komt Alexander de Grote uit Macedonië...

Dankzij bemiddeling van Kaneo, onder aanvoering van Macedoniër Konstantin Petkovski hebben wij onze eerste Macedonische wijn geïmporteerd van het wijnhuis Bovin.

Na uitgebreidere kennismaking ten tijde van een Macedonische wijnproeverij te Amsterdam werd het plan gesmeed om een zakenreis naar Macedonië te plannen.

Van 12 t/m 19 maart 2011 zijn Kaneo en Wijnkoperij de Hermitage naar Macedonië getogen om alhier kennis te maken met diverse wijnproducenten van dit land.

Kaneo is voor onze wijnkoperij van onschatbare waarde.

Kaneo bleek niet alleen gespecialiseerd in een uitermate professionele organisatorische planning van de gehele zakenreis. Kaneo bleek in Macedonië zelf ook van onschatbare waarde.

Een voorbeeld in deze is zeker de overall communicatie zoals telefoongesprekken tot vertalingen/vertolken in zakelijke gesprekken en onderhandelingen. Maar bovenal bleek keer op keer dat de grote kennis van het land, het wijdverbreide netwerk aan contacten dat Kaneo heeft in het land zelf, van onschatbare waarde.

Daarnaast is eigenaar/directeur Konstantin Petkovski van het slag man: goudeerlijk, bevlogen, en gemotiveerd.

Kortweg...: de ultieme zakelijke partner voor uw zaken met Macedonië.

Sander Salburg RV
Wijninkoper Wijnkoperij de Hermitage
www.wijnkoperij-de-hermitage.nl

Contact